Blogi

Blogi > Kasvinsuojelun puhelinneuvontapalvelu 2019

18.4.2019

Kasvinsuojelun puhelinneuvontapalvelu 2019

Kevät on taas ehtinyt siihen pisteeseen, että talvesta selvinneitä syysviljoja lannoitellaan, kylvösiemeniä peitataan ja tietenkin mietitään jo ensimmäisiä kasvinsuojelutoimenpiteitä. 

kevät_pelto

Pitkän talven aikana ovat ruiskutusreseptit ja tankkiseokset jo mahdollisesti unohtuneet, uusia valmisteita on tullut markkinoille ja vanhoja poistunut. Viime vuonna peltoon jäi syksyllä saunakukkaa ja vesiheinääkin oli kiusaksi saakka. Seuraavalla keväällä tarkoitus kylvää hernettä, niin mitä valmisteita sitä nyt pystyikään käyttämään...? Pienet rukiin oraat ovat kovin onnettoman näköisiä, voisikohan niiden kasvua jotenkin auttaa...? Saiko nyt käyttämäni rikka-aineeseen sekoittaa korrensääteen...? Ruskeita laikkuja lehdissä, mitä tämä nyt on!?!

Näitä ja monia muita visaisia pulmia ei kuitenkaan onneksi tarvitse tänäkään vuonna ratkoa yksinään tai turvautua nettipalstojen kyseenalaisiin vinkkeihin.

Voit soittaa maatalouskaupan
kasvinsuojelun tutulle asiantuntijalle
p. 044 7705 274
joka päivä 1.5.2019- 22.6.2019 klo 8.00-20.00. 

Soittamalla saat apua juuri silloin kun sitä tarvitset, niin viljojen- kun erikoiskasvienkin tankkiseoksiin, oikeisiin aineisiin ja käyttömääriin, tauti-ja tuholaistorjuntaan, lannoitukseen, lehtiravinteiden käyttöön ja kaikkiin muihin kasvinsuojeluun sekä lannoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Peittausaineiden uutuustuotteista kannattaa kysellä samassa soitossa :)

Kverneland-iXtra_kasvinsuojelututkinto

Teemat: Blogi, Maatalous

Outi Aaltonen

Kirjoittaja:

Outi Aaltonen

maatalousmyyjä Salo

Näytä kaikki kirjoitukset