Blogi

Blogi > Tiedote: Kire ja Joutsa SSO Maatalouden myyntiin

30.4.2019

Tiedote: Kire ja Joutsa SSO Maatalouden myyntiin

SSO Rauta-Maatalous Oy ja Seppo Kuisma Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen KIRE-perävaunujen sekä JOUTSA –metsäkuormainten ja perävaunujen myynnistä.

SSO MAATALOUDEN työkonevalikoima laajenee entisestään, kun KIRE traktorin perävaunujen ja JOUTSA metsäkuormainten- ja perävaunujen myynti käynnistyy loppukevään aikana. Molemmat yritykset toimivat Salosta käsin, joten yhteistyön käynnistäminen on erityisen helppoa. Seppo Kuismalla ei ole SSO Maatalouden toimialueella muita jälleenmyyjiä, ja siksi tämä ratkaisu hyödyttää molempia yrityksiä.

Arvostamme Seppo Kuisman pitkää kokemusta ja laajaa asiantuntemusta näiden tuotteiden valmistuksessa, kertoo SSO Rauta-Maatalouden toimitusjohtaja Vesa Tyykilä. KIREn perävaunut ovat jo pitkään olleet Suomen markkinoilla, ja ne ovat tunnettuja monipuolisista ja käytännöllisistä ratkaisuistaan. JOUTSAn metsäkuormaimet ja –perävaunut ovat uutta mallisukupolvea, joissa yhdistyy Seppo Kuisman asiantuntemus erinomaiseen hinta-laatu –suhteeseen.

SSO MAATALOUS on SSO Rauta-Maatalous Oy:n käyttämä markkinointinimi yrityksen maatalous-, vilja- ja konekaupalle, jota se tekee Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n toimialueella viidessä eri toimipaikassa: Salossa, Somerolla, Kemiönsaaressa, Perniössä ja Vihdin Nummelassa. Konekaupassa yritys edustaa Agritek Oy:n maahantuomia New Hollandin, CaseIH:n ja Kvernelandin traktoreita, puimureita ja työkoneita.

Lisätietoja:    SSO Rauta-Maatalous Oy

                      Vesa Tyykilä, 044 7705271

Kire_joutsa_sopimus

 Kire_Joutsa

 LOGO-KIRE

Joutsa logo

Teemat: Ajankohtaista, Koneet

SSO Maatalous

Kirjoittaja:

SSO Maatalous


Näytä kaikki kirjoitukset