jyrsijät ja pieneläimet

Huolehdi lemmikkisi hyvinvoinnista

Jyrsijöiden ja pieneläinten ruokinnassa tulee olla tarkkana: toiset ovat sekasyöjiä, toiset puhtaasti kasvissyöjiä. Esimerkiksi toiselle lajille tyypillinen tuoreruoka tai pähkinät ovat toiselle todella haitallisia.

Lajinmukaisten tarpeiden huomioon ottaminen ja noudattaminen ruokinnassa sekä olosuhteissa vaikuttaa merkittävästi lemmikkisi ikään ja hyvinvointiin.

Monipuolinen ruoka- ja tarvikevalikoima 

S-Rauta-Maatalouksissa on tarjolla lemmikillesi mm. kuivikkeita (Pesäpuru, Pölkky Oy), hyvänlaatuista suomalaista heinää, kanin ruokaa (D&H Rabbit Royale), marsun ruokaa, C-vitamiinia (Biofarm Oy:n C-MAX), nuolukiviä ja juomapulloja. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään kaikissa jyrsijöihin ja pieneläimiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoa jyrsijöiden ja pieneläinten ruokinnasta ja hoidosta

Lemmikkijyrsijöistä yleisimpiä ovat hamsterit, gerbiilit, kesyhiiret ja -rotat, chinchillat ja marsut. Näillä kaikilla on jyrsimiseen sopivat talttamaiset etuhampaat. Kasvattajilta ja yhdistysten sivuilta löydät seikkaperäisempää ja ajankohtaista tietoa eläinten ruokinnasta ja hoidosta.

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä