rahoitus

Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Käytössämme on monipuoliset ja joustavat rahoitustyökalut, jotka on räätälöity erityisesti maa- ja puutarhatilojen sesongin mukaan vaihteleviin rahoitustarpeisiin. Tarjoamme rahoitusta myös konehankintoihin. Kaikki rahoitussopimukset edellyttävät pankin tekemää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Tule keskustelemaan myyjäsi kanssa vaihtoehdoistamme. Löydämme sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavan rahoitusvaihtoehdon!

  Millaista rahoitusta tarvitset?

  Agriraha-myyntirahoitus

  Agriraha-myyntirahoitussopimuksella asiakkaalle avataan hänen tarpeisiinsa mitoitettu määräaikainen rahoituslimiitti, jolla asiakkaan tarvikehankintoja voidaan lyhentää joko useammassa erässä sovitulla erävälillä tai yhdellä kiinteällä eräpäivällä. Maksuaika on max. 12 kk. Agriraha -sopimus soveltuu erinomaisesti tuotantopanosten (esim. siemenet, lannoitteet,
  kasvinsuojeluaineet) rahoitukseen.

  Osamaksurahoitus

  Osamaksurahoitus on yleisin tapa ostaa uusi tai käytetty työkone, jonka  käyttöikä on selvästi pidempi kuin rahoitusaika. Tällöin rahoitettava kohde yleensä toimii vakuutena. Osamaksurahoituksen takaisinmaksu  voidaan sopia 5 vuodelle erävälin ollessa 1 tai 3 kk. Käsirahaosuus min. 20 % voidaan maksaa myös vaihtokoneella. Osamaksurahoituksella ostettaessa alv voidaan vähentää kokonaan verotuksessa heti hankinnan yhteydessä. Kysy osamaksulle mahdollista kampanjaehtoa!

  Vuokrarahoitus

  Vuokrarahoitusta käytetään isompien koneiden vuokrauksessa. Vuokra-aika on tavallisesti max. 5 vuotta. Asiakas maksaa kiinteän
  vuokran, joka on verotuksessa kokonaan vähennyskelpoinen. Alv-vähennys voidaan tehdä vain vuokraeristä. Vuokra-ajan lopussa asiakas voi neuvotella jatkovuokrasta, uuden koneen vuokraamisesta tai vuokratun koneen lunastamisesta. Vuokrarahoituksessa ei tarvita muita vakuuksia. Vaihtokone käy hyvin ensimmäiseksi vuokraeräksi. Vuokrattu kone ei rasita yrityksen tasetta.

  S-Pankki

  Tutustu S-Pankin luottoihin S-Pankin verkkosivuilla

  Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme?

  Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!

  Ota yhteyttä