tuotteet ja palvelut

Kaikkea remontointiin ja rakentamiseen

S-Raudasta saat edullisesti, helposti ja läheltä kaiken, mitä tarvitset remontointiin ja rakentamiseen. Monipuolisessa valikoimassamme on oikea tuote moneen tarpeeseen. Myös hinta on kohdallaan: jokaisen kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto. Tuotevalikoima palvelee niin alan ammattilaista, kuin pienemmän remontin tekijää. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat projektin suunnittelussa. Tule kysymään!

S-Rauta – Sinun lähirautakauppasi!

Asiantunteva, luotettava palvelu ja reipas palveluasenne.

S-Rauta tarjoaa rauta- ja puutarhakaupan tuotteet ja palvelut sujuvasti ja luotettavasti läheltä. S-Raudassa on kattava valikoima tuotteita, sekä kokonaisratkaisuja remontoijan ja urakoitsijan tarpeisiin. Kattavan myymälävalikoiman lisäksi S-Rauta tarjoaa laajan valikoiman tilaustuotteita.

S-Raudan yhteydessä toimii puutarhamyymälä. Puutarhamyymälä palvelee puutarhaharrastajia ja piharakentajia. Puutarhamyymälöissä tarjotaan asiakkaille korkeatasoisia ja edullisia laatutuotteita sekä asiantuntevaa palvelua. Asiantuntevaan palveluun kuuluu myös ideoiden ja vinkkien antaminen pihan ja puutarhan perustamiseen, rakentamiseen ja hoitoon.

tuotteet-ja-palvelut-1.jpg

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä